ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ LASER

Η θεραπεία Laser Juliet είναι η ήπια λύση για την αναζωογόνηση της θηλυκότητάς σας. Γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής, χωρίς μετεγχειρητικό χρόνο και χωρίς την ανάγκη αναισθησίας.

Το Juliet είναι η επαναστατική θεραπεία με laser για την ατομική υγεία των γυναικών.

Η θεραπεία laser Juliet είναι γρήγορη, ασφαλής και ανώδυνη και έχει ήδη αλλάξει τη ζωή χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια ήπια θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται μέσω ενός laser, που, χρησιμοποιώντας τα ευεργετικά αποτελέσματα του φωτός στο δέρμα, είναι σε θέση να διεγείρει τον κολπικό βλεννογόνο για να παράγει νέο κολλαγόνο.

Τα δυσάρεστα συμπτώματα όπως ο κνησμός των γεννητικών οργάνων, ο ερεθισμός, η φτωχή κολπική λίπανση, η κολπική ξηρότητα και ακόμη και ο πόνος κατά τη διάρκεια της συνουσίας (δυσπαρευνία) μπορούν σήμερα να βελτιωθούν εντυπωσιακά και τελικά να εξαφανιστούν χάρη στην τεχνολογία αιχμής Erbium: YAG θεραπεία laser Juliet από την Asclepion.

Η θεραπεία laser Juliet είναι η ήπια λύση για την αναζωογόνηση της θηλυκότητας σας. Γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλής, χωρίς μετεγχειρητικό χρόνο και χωρίς ανάγκη αναισθησίας.